top of page

Plant ceremonie

Ontdek de wijsheid van onze natuur tijdens een plant ceremonie. Mystieke planten worden eeuwen lang gebruikt over de hele wereld voor het verrijken van bewustzijn en nog zoveel meer. Werken met deze heilige plantleraren vraagt groot respect! Alleen jij voelt of je klaar bent voor een ceremonie. De reis en het integratie proces na de ceremonie is persoonlijk. Ik zorg samen met mijn team voor een liefdevolle setting, voor en nazorg, zodat jij in veiligheid en vertrouwen jouw reis kunt maken. 

Voor wie?

Een ieder die de dappere duik durft te maken in zichzelf. Een plant ceremonie kan jou ondersteunen bij jouw spirituele ontwikkeling en bewustwording. Verder kan een plant ceremonie helpen bij:

- De zoektocht naar je ware zelf

- Het beantwoorden van jouw levensvragen

- Het doorbreken van jouw muur

- Het loslaten van belemmerende conditionering

- Een rijkere visie over het leven te vormen

- Zelfliefde/ zelfvertrouwen / zelfacceptatie

- Vergeving

- Verbinding

- Depressie/burn-out klachten

- Verslavingen

- Fysieke klachten

- Relatieproblemen

- Integratie/verwerking van (generationele) trauma

- Angst voor en acceptatie van de dood

- Rouwverwerking

pexels-lucas-pezeta-3772365.jpg
pexels-snapwire-165812.jpg

Ceremonies

Heilige plant ceremonie

Tijdens de heilige plant ceremonie wordt een gekookte thee gedronken die bestaat uit twee planten. Van Ego naar Ziel maakt gebruik van de plantencombinatie Peganum Harmala (Syrische wijnruit) en Jurema (Mimosa Hostilis) Deze krachtige plantleraar wordt ook wel Moeder Ayahuasca genoemd. Na het drinken van de thee kun je een urenlange innerlijke reis maken. Met deze intense ervaring bereik je diepe lagen in jezelf tot op zielsniveau. De thee heeft een reinigende werking op lichaam en geest. Tijdens de reis mag je letterlijk en figuurlijk overgeven. De plant werkt als een spiegel en pakt een probleem aan bij de kern. Tijdens de reis kun je waardevolle inzichten ontvangen. Het is echter aan jou om deze inzichten daadwerkelijk te integreren in jouw leven, zodat transformatie kan ontstaan. 

 

Reizen in een groep kan erg waardevol zijn voor jouw proces. De deelrondes, verbinding en steun die ontstaan tijdens de groepsceremonie zijn een groot voordeel ten opzichte van een privé ceremonie. Van Ego naar Ziel biedt twee en driedaagse groepsceremonies aan van maximaal 10 deelnemers. Groepsreizen vinden plaats in Noordwijkerhout en Nijmegen en zijn inclusief overnachting, maaltijden, een verbonden ademsessie en Rapé (optioneel). 

Prijzen

Groepsceremonie 1 x plantreis: €250 - Zie agenda voor locatie

Groepsceremonie 2 x plantreis: €495 - Zie agenda voor locatie

Privé ceremonie: €445 

Duo ceremonie: €320 

3 personen: €250 

Psilocybine ceremonie 

Naast de heilige plant ceremonie is het ook mogelijk om een Psilocybine ceremonie bij te wonen. De ceremonies vinden plaats in een boschalet op de Veluwe met maximaal 3 deelnemers en zijn incl. overnachting. 

 

Voorbereiding en nazorg 

Om alles uit jouw innerlijke reis te halen en veiligheid te waarborgen is de juiste voorbereiding en nazorg op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel gebied belangrijk!

Na aanmelding volgt een intake formulier per e-mail en een telefonisch gesprek om eventuele contra-indicaties uit te sluiten en vragen te beantwoorden. Tevens ontvang je de nodige voorbereidingen en nazorg.

bottom of page