top of page

Ademwerk

Verbonden adem

De verbonden adem is een zeer krachtig zelfhelend en transformerend proces. De verbonden adem is een actieve manier van ademhalen en is niet te vergelijken met een meditatieve ademhaling. Bij deze vorm van therapie gaat het niet om praten, maar om voelen en is daarom zeer effectief. Jouw adem is een weerspiegeling van hoe je in jouw leven staat. De meeste mensen krijgen door een beperktere wijze van ademen te weinig zuurstof binnen, wat vermoeidheid, ziekte en stress kan veroorzaken. Als we iets spannend vinden, houden we onze adem in, wat op termijn energie kost. Gevoelens worden stilgelegd en emoties onderdrukt. Onze negatieve ervaringen en trauma’s uit het verleden zijn verbonden met onze ademhaling. Door onze adem te verbinden, laten we steeds meer leven toe. Onverwerkte trauma en emoties worden losgelaten en maken plaats voor beter voelen, ruimte, rust en zelfvertrouwen.

Hoe werkt het verbonden ademen?

In een verbonden ademsessie adem je diep in door je mond met de focus naar je onderbuik. De uitademing gebeurt ook door de mond en klinkt als een zucht. Vol in, zacht uit. De pauzes tussen de in en uitademing worden weggelaten, waardoor er een verbonden ademhaling ontstaat. Door onze natuurlijke ademhaling te verbinden ontstaat diepe verbinding tussen lichaam en geest. Tijdens de ademsessie kun je 3 niveaus bereiken.

Niveau 1: Fysiek – Op dit niveau mag je beperkte ademhalingspatronen doorbreken. Je leert effectiever te ademen en krijgt meer energie die het herstellend vermogen van je lichaam versterkt.

Niveau 2: Mentaal/Emotioneel – Op dit niveau worden mentale en emotionele blokkades opgeruimd. Door meer open en vrij te ademen worden overtuigingen, gedachten en gevoelens geïntegreerd. Er ontstaat rust en ruimte in het nu.

Niveau 3: Spiritueel – Op spiritueel vlak kom je in verbinding met wie jij werkelijk bent zonder alle lagen uit het verleden. Jouw ware kern. Op dit niveau wordt totale overgave en rust ervaren.

De ademsessie duurt 2 uur en vindt plaats in Boskoop. Het is ook mogelijk om een ademsessie op locatie te verzorgen. 

 

Enkele sessie 

Wil je kennismaken met de verbonden adem en mijn werkwijze? Tijdens de enkele sessie van 2 uur ervaar je wat ademwerk voor jou kan betekenen. Bij grote thematiek kun je naderhand besluiten of je verder wilt gaan met een ademtraject. 

Adem traject

Het adem traject bestaat uit minstens 3 sessies. De tijd tussen de sessies zal in overleg worden ingepland. Tijdens onze eerste afspraak wordt duidelijk welk thema aandacht verdient en welke vervolgstappen nodig zijn om het beste resultaat te bereiken. Een adem traject is geschikt voor een ieder die transformatie wil bereiken op fysiek, mentaal/emotioneel en/of spiritueel dieper niveau. 

Ademcirkel

Ervaar de kracht van verbinding in een groep tijdens een adem cirkel. Houd de agenda in de gaten voor aankomende adem cirkels.

Prijzen

Enkele sessie: €100

Duo: €80

Samengestelde groep: In overleg

Adem traject: In overleg

Ademcirkel: Zie agenda

Prijzen zijn inclusief BTW

Individuele sessies vinden plaats in Boskoop. Het is eventueel ook mogelijk om de ademsessie te verzorgen op een door jou gekozen locatie binnen 30 km. Ik reken 0,30 cent per kilometer.

341831417_569258118629096_7127013325566550756_n_edited.jpg
bottom of page